Word jij gastblogger bij Junioruniversiteit?

Junioruniversiteit is op zoek naar gastbloggers! Lees je altijd enthousiast onze blogs op de site en sta je voor de klas? Kun jij goed schrijven en heb je zin in een uitdaging? Lees dan vooral verder!

Wat doet een gastblogger?

Met enige regelmaat zetten wij een blog online. Deze worden over het algemeen geschreven door onze ambassadeurs. De onderwerpen variëren, maar hebben altijd iets te maken met onderwijs. Het doel van onze blogs is het inspireren van collega’s. Onze ambassadeurs zijn natuurlijk niet de enigen die onze lezers kunnen inspireren. We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om ook eens een blog te schrijven over een onderwerp dat je aan het hart ligt. Heb je je gespecialiseerd in een bepaald onderwerp, hebben jullie op school een bijzonder onderwijsconcept of heb je een bijzondere ervaring opgedaan en wil je hier graag over vertellen? We geven je graag een platform om dit verhaal te plaatsen. Je hoeft niet groot te denken om een ander te inspireren, een blog kan ook bestaan uit handige tips die je een collega wilt geven of jouw manier van werken tijdens bijvoorbeeld een rekeninstructie.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je een blog zou willen schrijven, kun je een mail sturen naar Junioruniversiteit. In deze mail laat je weten waarover je wilt schrijven en wat de strekking van je blog is. We nemen dan contact met je op om nader kennis te maken. Daarna begint het schijfproces. Je levert een eerste versie van je blog in en zal daarover feedback ontvangen. Vervolgens vragen we je deze feedback te bekijken en te verwerken in je blog. Ook vragen we je om foto’s aan te leveren bij je blog zodat je verhaal wordt ondersteund met beeld. Zodra de tekst en de afbeeldingen klaar zijn komt de blog online.

Lijkt het je wat? Stuur dan een mail naar maaike@junioruniversiteit.nl en wie weet kun je binnenkort jouw eigen blog lezen op onze site!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.