Junioruniversiteit en Kleuteruniversiteit op de NOT 2023

Van dinsdag 24 t/m zaterdag 28 januari 2023 wordt de Nationale Onderwijstentoonstelling gehouden (‘de NOT’), in de Jaarbeurs in Utrecht. Junioruniversiteit en ons zusje Kleuteruniversiteit zijn daar aanwezig. Je kunt ons vinden in hal 1, bij standnummer A074 en A084. Juf Sanne vertelde in een eerdere blog op Kleuteruniversiteit.nl waarom deze beurs zo waardevol voor bezoekers is. Heb je je nog niet ingeschreven voor de NOT? Geen nood, klik hier en schrijf je alsnog gratis in.

Wat kun je allemaal van ons verwachten als je onze stands bezoekt? We vertellen het je graag:

Digitale materialen en projecten

In de stands van Junioruniversiteit en Kleuteruniversiteit kun je onze digitale materialen inzien en vragen stellen aan onze ambassadeurs en auteurs. Wil je meer weten wat Junioruniversiteit en Kleuteruniversiteit precies is, wat we je kunnen bieden en hoe je het kunt inzetten in jouw klas? Dit is de kans om er met de makers over in gesprek te gaan.

Goodies

Vraag in onze stand om de brochure, een kortingsbon voor een grote korting op geselecteerde projecten, én om een gratis Junioruniversiteit A2 poster (zo lang de voorraad strekt).

Spellen in samenwerking met Heutink

Ken je de spellen die wij samen met Heutink hebben ontwikkeld? Deze spellen, waaronder ook de Junioruniversiteit kleimatten, zijn in te zien, én te koop bij onze stand voor een voordelige beursprijs. Bekijk ook eens spellen van Kleuteruniversiteit.

Meetposter

Een van onze ‘geheugensteun’ posters, een poster rondom meten, is te koop op onze stand. Deze poster is op A1 formaat gedrukt op dik, hoge kwaliteit papier. Deze poster is echt een verrijking voor jouw klas.

Junioruniversiteit magazine en Kleuteruniversiteit magazine

Ken jij Junioruniversiteit magazine en Kleuteruniversiteit magazine al? In onze stand kun je een gratis exemplaar ophalen (zo lang de voorraad strekt), en kun je alles te weten komen over deze twee inspirerende tijdschriften.

Bezoek

Meester Sander is de hele week te gast in onze stands, en op woensdagmiddag komen Ted van Lieshout en Philip Hopman, schrijver en illustrator van Boer Boris langs bij Kleuteruniversiteit voor een bezoek. Dat staat garant voor inspiratie én vermaak!

Kortom, genoeg redenen voor een bezoek aan de NOT. Schrijf jij je gratis in, en zien we jou daar? Tot ziens in Utrecht!